fbpx

Catering Express AS leverer barnehagematen under navn Barnas Catering til både private og kommunale barnehager i Oslo og Akershus siden sent sommer i 2012. Det serveres enkle og sunne lunsjretter og varm mat tilpasses til vegetarianere og de som har behøv for mat uten allergener, eller halal kjøtt.

Barnas Catering er partner med barnehager som ønsker å berike den daglige matserveringen i barnehagen med varm lunsj. En god del av våre kunder nyter god barnehagemat hver dag fra mandag til fredag, andre får levert mat tre dager i uken og enkelte velger varm mat kun en dag i uken. Du velger selv hvor ofte du ønsker å motta varm mat fra oss.

Det er vår oppgave å finne riktig balanse mellom næringsrik mat, varierende ingredienser og fornuftig pris.

Vår meny er et resultat av samtaler med våre kunder, foreldre, Helsedirektoratets retningslinjer og ikke minst flere års erfaring med catering til barnehager. Vi gjør det enkelt for foreldre som ønsker at deres barn får god mat til en rimelig pris, og vi forenkler arbeidsdagen til barnehageansatte som effektivt og lett kan fordele vår mat til små- og store barn.

Det hadde vært kjempefint med spennende verdens smaker og ingredienser på menyen! Men vi ville helst ikke skuffe barn som ennå ikke er vant til forskjellige (evt: fremmede) smaker. Vi vil ikke at barna går en hel dag uten mat, men at de spiser et varmt måltid i barnehagen. Derfor kommer vi ofte med favorittretter som for eksempel fiskegrateng eller kyllingboller og potetmos. Alle retter kommer sammen med godt utvalg av grønnsaker, enten frosne grønnsaksblandinger, fersk råkostblanding eller revne gulrøtter.

Vi forbedrer oss stadig, finner ny inspirasjon og leverer god og næringsrik lunsj (middag). Ta kontakt med oss å få en pålitelig partner med en spennende meny og førsteklasses kundeservice.

Åpningstider

Man-Fre: 07:30–17:00

Ring Oss

4664 8003

Kontakt

post@cateringexpress.no

Om Kaffehagen

Kaffehagen er del av Catering Express AS Nabolagskafeen på Smestad i Oslo har åpnet i mai 2017 og tilbyr god kaffe, hjemmelagde kaker og småbakst samt enkle lunsjretter. Kaffehagen ligger ved T-bane Smestad retning sentrum.

Adresse

Kaffehagen

Catering Express AS

Hoffsveien 92

0377 OSLO

Org nr.: 914 848 466

Åpningstider

Mandag til Fredag: 09:00 - 16:00

Lørdag: STENGT

Søndag: STENGT

Restaurant Guru

Shopping Cart

Shopping Cart

Handlekurven er tom

Search